e-Kormányzat: rendeletek, határozatok  ·  Honlaptérkép  ·  Levélküldés 2020. április 01. szerda, Hugó napja 
A faluról
Önkormányzatunk
Polgármesteri Hivatal
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházak
Hasznos információk
Hírarchívum
Vállalkozói oldal
Általános közzétételi lista
Közbeszerzés
 

Aktuális hírek

Tájékoztatás étkezési térítési díj túlfizetés visszatérítéséről2020. április 1. 09:24
Tájékoztatás >>>

 

Tájékoztatás óvodai beiratkozásról2020. március 31. 11:26
Tájékoztatás >>>

 

ELMARAD!!! - Képviselő-testületi ülés 2020. április 1.2020. március 27. 12:19
Meghívó>>>

 

FELHÍVÁS SZÜNIDEI GYERMEKÉTKEZTETÉSRE2020. március 25. 16:40

Felhívás >>>

Nyomtatvány>>>

 

Települési támogatás iránti igénylőlap nyomtatvány2020. március 23. 09:54
Igénylőlap >>>

 

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések a járási hivatalnál2020. március 20. 09:06

Plakát 1 >>>

 

Plakát 2 >>>

 

Plakát 3 >>>

 

Tájékoztató közgyógyellátási igazolványok érvényességével kapcsolatban2020. március 19. 14:46
Tájékoztató >>>

 

Biztonságos online ügyintézés a helyi önkormányzatoknál2020. március 18. 16:06

Biztonságos online ügyintézés a helyi önkormányzatoknál

Az E-önkormányzat portál (Portál) az önkormányzati ügyintézés során biztosítja az egyes települések ügyfelei számára az egységes, modern elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat.

 

Az E-önkormányzat portálon az állampolgárok és a vállalkozók is személyes megjelenés, postai sorban állás, felesleges utazás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik, és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál.

A Portál használata külön regisztrációt nem igényel, azonban a teljes körű online ügyintézéshez bejelentkezéskor elektronikus azonosítás szükséges. Ez megtehető Ügyfélkapuval, e-személyi igazolvánnyal, illetve telefonos azonosítással. Első belépést követően a Portál az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használható.

Az egyes funkciók használatáról a Tájékoztató a portálról menüben részletes leírás olvasható.

 

Tájékoztató a hulladékszállításról2020. március 17. 15:27

 

 

 

 

 

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Koronavírusos megbetegedések miatt a kommunális hulladékszállítás TOVÁBBRA IS megtörténik!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánkon a személyes ügyfélfogadás március 16-tól visszavonásig szünetel, annak érdekében, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleink és hozzátartozóik egészségét.
Kérjük Önöket, hogy e-mailben és telefonon is csak indokolt esetben jelentkezzenek, illetve legyenek türelemmel a válaszadás tekintetében, mert az ügyfélszolgálat csökkentett létszámmal működik.

                                                                  
Vigyázzunk közösen kollégáink és egymás egészségére!


Kérjük fertőtlenítse a gyűjtőedényét, illetve tegye zsákba a hulladékot, mielőtt az a gyűjtőedénybe helyezi! 
A hulladékszállítással kapcsolatban az aktuális információkról és a fertőzéses megbetegedések miatti intézkedésekről a weboldalunkon (www.zoldbicske.hu) tájékozódhat.

 

Köszönjük a türelmet!

 

 

 

Jelentkezési lap "Segítségre szoruló idős önkéntes ellátására"2020. március 17. 11:02

Jelentkezési lap (pdf)>>>

Jelentkezési lap (szerkeszthető)>>>

 

Segítségre szoruló idős bejelentése2020. március 17. 10:59

Bejelentő lap (pdf)>>>

Bejelentő lap (szerkeszthető) >>>

 

Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatása a Kormányablakok működéséről2020. március 17. 08:15
Tájékoztató >>>

 

Dr. Török Péter képviselő úr állami kitüntetése2020. március 16. 09:36
Tisztelt Mányiak!
 
Ezúton teszem közzé, hogy Áder János köztársasági elnök az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés f) pontja, illetve a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 18. § (1) bekezdése alapján -- a miniszterelnök előterjesztésére -- a magyar fiatalok és családok érdekében végzett szakmai, illetve közösségteremtő munkája elismeréseként dr. Török Péter családorvos, a Magyar Schönstatti Családmozgalom vezetőségének tagja, a Regnum Marianum közösségben a Domus Mariae Helyiregnum alapítója, Mány község korábbi alpolgármestere részére a MAGYAR EZÜST ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozta.
 
Gratulálunk képviselő úrnak!
 
 
Ugron Zoltán
polgármester

 

Helyi intézmények működési rendje 2020.március 16-tól2020. március 15. 10:58

Tisztelt Mányi Lakosok!

 

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvásának érdekében elrendelt veszélyhelyzetben Mányon a következő változások léptek érvénybe:

 

A Mányi a Mányi Mesevár Óvoda és Mini Bölcsöde működést Mány Község Önkormányzata Polgármestének 1/2020. (III.15.) határozata szabályozza.

 

A Hársfadombi Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola ─ a vonatkozó rendeletekben meghatározottak szerint ─ tanulókat nem fogad. A teendőkről az iskola vezetése folyamatosan tájékoztatja a családokat.

 

Az iskolai konyha továbbra is üzemel, de csak ebédet ad. Az osztályfőnököknél jelezzék, kik azok akik továbbra is igénybe szeretnék venni az étkezést (pl. a nagy gyerekre van bízva a kisebb). Az étel csak elvitelre kérhető, melyhez szükséges egy éthordó, vagy két jól zárható, tiszta edény. Az ebédet minden nap 11 és 12 óra között lehet elkérni a menza ablaknál.

 

A polgármesteri hivatalban is változik a rend: az ügyfelek csak az anyakönyvi ügyeket (születés, halálozás) intézhetik helyben, minden más esetben csak iratátvétel történik. Az ügyfelek csak a földszinti helyiséget használhatják, itt történik az ügyirat átvétel is.

A bejárást is szabályozzuk: az első (eddigi fő-) ajtón csak a gyógyszertárba lehet menni. A másodikon (ahol a kukák szoktak lenni) a hivatalba, a védőnőhöz pedig az udvarról.

 

A védőnői szolgálat működésében az alábbi változások lépnek életbe:

látogatások igénylése a szülőkre van bízva, (kivéve, ha koronavírus fertőzésre gyanús ill. kivizsgálás alatt álló személyről van szó) de lehetőség szerint online felületen, vagy telefonon kell megoldani, illetve csak telefonos egyeztetés után van lehetőség személyes találkozásra.

tanácsadások rendje nem változik, a háziorvos tanácsadása is meg lesz tartva amíg más intézkedés nem lép életbe. Az oltások, státuszvizsgálatok végzése folyamatos továbbra is.

A tanácsadásokra csak előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján lehet jönni, a megszabott időben a torlódás elkerülése érdekében. A gyermekeket csak egy felnőtt kísérheti. A váróban csak egy család várakozhat.

Az alábbi elérhetőségeken tudnak időpontot, látogatást igényelni, bonyolítani:
Pluhár Emília 70/6059950 (Viberen ugyanezen a számon)
Facebookon Védőnő Mány néven ill. Messengeren Pluhár Emília néven.

 

A Mányi Művelődési Ház a saját szervezésű programjait lemondja, amelyekhez csak helyet biztosít (próbák), ott a szervezők döntése, hogy megtartják-e, de gyermekfoglalkozást nem tartunk. Egyeztetve Partnereinkkel a művelődési ház gyakorlatilag zárva tart. A már megszervezett és meghirdetett programok későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. A könyvtár az újabb intézkedésekig fenntartja szolgáltatásait és a megszokott rendben nyitva tart (hétfő 14:30-17:30; szerda 14-18; szombat 9-12), ám csoportokat nem fogad és rendezvényeket sem tart. A kölcsönzés lehetőségével is segítjük a kényszerűen otthon tartózkodók mindennapjait. Kérjük olvasóinkat, hogy tanúsítsanak felelős magatartást, betegen, vírusos tünetekkel ne látogassák a könyvtárat! A könyvtárat csak a helyszínen kihelyezett kézfertőtlenítő lehetőséget igénybe véve látogathatják. Hosszabbítást, előjegyzést, foglalást lehetőleg e-mailben vagy telefonon intézzenek (many@vmk.hu; +36/30-160-7118).

 

Kérem megértésüket és felelős viselkedésüket!

Vigyázzunk egymásra, különösen az idősekrehiszen a súlyos szövődményekkel ők a veszélyeztetettek!

 

 

Mány Község Önkormányzata Polgármesterének 1/2020. (III.15.) számú határozata2020. március 15. 10:44

1/2020. (III.15.) számú határozat>>>

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály hírlevele a korona vírussal kapcsolatos telefonos csalások témakörében2020. február 14. 08:09
Hírlevél >>>

 

Emlékek Nándorpusztáról 2. rész - kisfilm és közlemény2020. január 27. 14:20

Kisfilm:

 

https://youtu.be/hQCayaxlBxE

 

 

Visnyovszki Vendel közleménye:

 

A kúriából és környezetéből nagyon sok tárgyat elajándékoztak az elmúlt időkben. Ha valakinek birtokában van olyan tárgy, fotó vagy bárminemű emlék, ami a kúriához kötődik azt visszavásárolnám.

 

Telefonszám: +36 20/434-5464

 

Hulladékszállítás 20202020. január 24. 07:57

Tisztelt Lakosok!

 

Örömmel adom hírül, hogy mindannyiunk számára kedvező változásként februártól a szelektív hulladékot kéthetente fogják elvinni, így nem kell kerülgessük a megtelt zsákokat. A változás velejárója, hogy ezentúl SZERDAI napokon lesz erre lehetőségünk.

Nagy lehetőség ez arra, hogy még többen legyünk olyanok, akik ezzel a kis odafigyeléssel segítünk környezetünket, Földünket megóvni. Kérem, éljenek vele! Legyen Mány ebben is példa mások számára!

 

A hulladéknaptár letölthető a linkre kattintva!

 

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hírlevele a 112-es segélyhívószám használatával kapcsolatban2019. december 14. 10:53
Hírlevél >>>

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hírlevele az időseket érintő trükkös lopások, kiemelten az unokázós csalások témakörében2019. december 13. 08:58
Hírlevél >>>

 

Elektronikus ügyintézés az E-önkormányzat portálon2019. november 8. 10:42
Általános tájékoztató >>>

 

Optikai hálózat kiépítése Magyar Telekom Nyrt.2019. november 8. 09:16

Új Üzleti internet csomagok >>>

 

Megrendelő lap >>>

 

Bemutatkozó levél >>>

 

Ügyfélmenedzserek elérhetőségei >>>

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály hírlevele2019. október 9. 13:53
Plakát >>>

 

Tájékoztatás az önkormányzati elektronikus ügyintézésről2019. szeptember 19. 15:49
Elektronikus ügyintézés >>>

 

Tájékoztatás az önkormányzati elektronikus ügyintézésről2019. április 15. 14:48

Tájékoztatás

 

 

1. Cikk >>>

 

2. Cikk >>>

 

1. Kisfilm >>>

 

2. Kisfilm >>>

 

3. Kisfilm >>>

 

4. Kisfilm >>>

 

5. Kisfilm >>>

 

6. Kisfilm >>>

 

7. Kisfilm >>>

 

Tájékoztatás étkezési térítési díj túlfizetés visszatérítéséről

[ 2020. április 1. ]

Tájékoztatás óvodai beiratkozásról

[ 2020. március 31. ]

ELMARAD!!! - Képviselő-testületi ülés 2020. április 1.

[ 2020. március 27. ]

FELHÍVÁS SZÜNIDEI GYERMEKÉTKEZTETÉSRE

[ 2020. március 25. ]

Települési támogatás iránti igénylőlap nyomtatvány

[ 2020. március 23. ]

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések a járási hivatalnál

[ 2020. március 20. ]

Tájékoztató közgyógyellátási igazolványok érvényességével kapcsolatban

[ 2020. március 19. ]

Biztonságos online ügyintézés a helyi önkormányzatoknál

[ 2020. március 18. ]

Tájékoztató a hulladékszállításról

[ 2020. március 17. ]

Jelentkezési lap "Segítségre szoruló idős önkéntes ellátására"

[ 2020. március 17. ]

Segítségre szoruló idős bejelentése

[ 2020. március 17. ]

Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatása a Kormányablakok működéséről

[ 2020. március 17. ]

Dr. Török Péter képviselő úr állami kitüntetése

[ 2020. március 16. ]

Helyi intézmények működési rendje 2020.március 16-tól

[ 2020. március 15. ]

Mány Község Önkormányzata Polgármesterének 1/2020. (III.15.) számú határozata

[ 2020. március 15. ]

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály hírlevele a korona vírussal kapcsolatos telefonos csalások témakörében

[ 2020. február 14. ]

Emlékek Nándorpusztáról 2. rész - kisfilm és közlemény

[ 2020. január 27. ]

Hulladékszállítás 2020

[ 2020. január 24. ]

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hírlevele a 112-es segélyhívószám használatával kapcsolatban

[ 2019. december 14. ]

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hírlevele az időseket érintő trükkös lopások, kiemelten az unokázós csalások témakörében

[ 2019. december 13. ]

Elektronikus ügyintézés az E-önkormányzat portálon

[ 2019. november 8. ]

Optikai hálózat kiépítése Magyar Telekom Nyrt.

[ 2019. november 8. ]

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály hírlevele

[ 2019. október 9. ]

Tájékoztatás az önkormányzati elektronikus ügyintézésről

[ 2019. szeptember 19. ]

Tájékoztatás az önkormányzati elektronikus ügyintézésről

[ 2019. április 15. ]

 

 
Mány község honlapját a jacsa.NET készítette. A szerkesztők névsorához kattintson ide!