Csatlakozz a Mányi Polgárőrséghez: Együtt a Közbiztonságért

2023.09.06. | Hírek, Polgárőrség

Jelentkezz Te is Polgárőrnek!

Válaszd a polgárőr szolgálatot, és lépj be egy új közösségbe, ahol a közösség iránti elkötelezettség és a közbiztonság megteremtése az elsődleges cél. Polgárőrként olyan lehetőséged lesz, hogy mindennapokat alakítsd, és segíts másoknak abban, hogy biztonságos környezetben élhessenek.

Miért érdemes polgárőrnek lenned?

1. Közösségi szolgálat lehetősége diákoknak Ifjú Polgárőrként:

Diákok számára a polgárőri szolgálat lehetőséget kínál a kötelező 50 óra Közösségi Szolgálat teljesítésére. Ez egy remek módja annak, hogy hozzájárulj a közösséged fejlődéséhez, miközben értékes tapasztalatokat szerezhetsz.
Jöhetsz akár osztálytársaiddal, barátaiddal, vagy egyedül is, ne aggódj, fiatal polgárőreink mellett nem fogod magad kellemetlenül érezni.
Lányok jelentkezését is természetesen várjuk, mert számos pozitív visszajelzést kaptunk előző évek alatt tőlük is!

Milyen feladatok várnak rád?
– Kora délutáni, esti járőrszolgálat Mány bel és külterületén egy polgárőrrel.
– Időnként rendezvények biztosítása.
– Mindenszentek ideje alatt temetői szolgálatok elvégzése.
Az Ifjú Polgárőr jogi jelentése és feladati bővebben: Ifjú Polgárőr – Közszolgálati Online Lexikon (uni-nke.hu)

Egy járőrszolgálat átlagosan 4 órán át tart, a rendezvényes szolgálatokat pedig létszámtól függően 2 órás váltásokban végezzük. 

 

2. Közösség és összetartás:

Egy polgárőr szolgálat egy olyan közösségbe vezet, ahol mindenki együtt dolgozik a közösség érdekében. Itt megtapasztalhatod az összetartást és a közös célokért való elkötelezettséget. Együtt álltok a közbiztonság megteremtéséért és az emberek segítéséért.

 

3. Bűnmegelőzés és közbiztonság:

A polgárőri munka során közvetlenül részt veszel a bűnmegelőzésben és a közbiztonság megteremtésében. Csupán egy járőrszolgálati jelenét is megelőzhet betöréseket és másegyéb bűncselekményeket.
Ezáltal lehetővé teszed, hogy mindenki nyugodtabban és biztonságosabban élhessen.

Ki lehet polgárőr?

Minden büntetlen előéletű, magyar állampolgár (vagy Magyarországon engedéllyel letelepedett külföldi), aki egyetért a polgárőrség céljaival és hajlandó tevékenyen részt venni azok megvalósításában.

Jelentkezni szeretnél?

Írj Facebook üzenetet: Mányi Polgárőrség
vagy e-mailt: polgarorseg@many.hu

Jelentkezésed tartalmazza a neved, telefonszámod, életkorod és egy két-három mondatos leírást, hogy miért szeretnél jelentkezni.

 

Vagy használd az alábbi Google űrlapot a legegyszerűbb jelentkezésért:
Mányi Polgárőrség – Jelentkezés (google.com)

 

5 + 10 =

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Megszakítás